Firenzébe is ellátogatnak

Esküvői maraton: Kim Kardashian és Kanye West három napig ünnepel

Ötvenfős villásreggelivel kezdődött meg pénteken Kim Kardashian és Kanye West háromnapos esküvői maratonja a Párizs melletti Wideville-kastélyban, a nagy médiafigyelem kísérte lakodalom során a násznép a versailles-i kastélyba, majd Firenzébe látogat.

2014.05.23 17:54MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A 36 éves Kanye West rapper és 33 éves barátnője, a valóságshow-sztár Kim Kardashian röviddel dél előtt érkezett a Valentino olasz divattervező tulajdonában lévő 17. századi kastélyba tucatnyi sötét üvegű fekete szedán kíséretében. Valentinót délelőtt fekete limuzin szállította a Párizstól mintegy 40 kilométerre fekvő kastélyába.

A személyzet egyik tagja szerint a fiatal pár azt kérte, hogy a gépkocsik belsejét Chanel parfümmel illatosítsák. Péntek reggel óta újságírók toporogtak a birtok főbejáratának öntöttvas kapurácsai előtt.

A birtok felett helikopter körözött, az újságírók gépkocsijának rendszámát a városháza egyik alkalmazottja jegyezte fel. A celebpár eredetileg a pompázatos versailles-i kastélyban akarta tartani lakodalmát, de Cathérine Pégard, a kastély vezetője elmagyarázta nekik, hogy ez nem lehetséges.

A pár, amelynek már vagy egy kislánya, a hírek szerint május elején kötött polgári házasságot Kaliforniában. A Wideville-kastélyban elköltött villásreggeli után a pár késő délután a versailles-i kastélyba látogatott. Ezután a násznép magánrepülőn Firenzébe repül, ahol vasárnap 1600 meghívott jelentében folytatódik az ünnepség egy 16. századi erődben.

Sajtóértesülések szerint az esküvő – a finanszírozásában részt vevő szponzoroknak köszönhetően és a ceremóniáról készülő exkluzív fotók értékesítése révén – akár 21 millió dollárt is hozhat az ifjú pár konyhájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.