Privát vetítést szervezett a tinisztár a moziban

Selena Gomez: "Bieber reménytelenül romantikus!"

Selena Gomez teljesen el van ragadtatva a nála egy évvel fiatalabb szerelmétől, mert Justin Bieber magánvetítésen nézte vele végig a Titanic felújított változatát.

2012.06.08 12:29ma.hu

Alig tért magához Selena Gomez, amikor szerelme, Justin Bieber bebizonyította, mennyi romantika szorult belé. A 18 éves tinisztár ugyanis kibérelt egy mozitermet, hogy kettesben élvezhessék a felújított Titanic vetítését, amire egy évvel idősebb barátnője olvadozva annyit mondott: "Bieber reménytelenül romantikus!"

A vetítés persze meglepetés volt Selena számára, de azt különösen viccesnek találta, hogy amikor Justin beültette őt az autóba, épp arról beszélgettek, hogy mennyire szeretné látni a Titanicot, erre a moziban ez az élmény várta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.