Dúl a szerelem a tinisztárok között!

Hűha - Justin Bieber popón markolta Selena Gomezt

Le sem tagadhatná Justin Bieber és Selena Gomez, mennyire szerelmesek egymásba: a két fiatal sztár Hawaiin-n romantikázott, egy fotósnak köszönhetően intimebb pillanataikat is láthatjuk.

2011.05.31 06:29ma.hu

Érthető, ha Justin Bieber rajongói kissé kellemetlenül érzik magukat: a rendkívül népszerű tinisztár szemmel láthatóan fülig szerelmes Selena Gomez-be! Nemkülönben a csinos sorozatsztár őbelé, rá kell csak pillantani a közös fotóikra.

Justin-t és Selenát Hawaii-on kapta lencsevégre egy lesifotós strandolás közben. Nemcsak jet-ski-ztek és pancsoltak, még a levegőben is parádéztak - a csókolózást pedig ott sem hagyták ki.

Lehetséges, hogy lassan alábbhagy a híres Bieber-mánia?

Korábban még hihették azt a rajongók, hogy csak holmi pletykáról van szó - mint amikor megjelent a közös fotó Kim Kardashianról és Justinról.

A képek azonban elég egyértelműek. A jóképű tinisztár eléggé rá volt mozdulva Selenára, a tapizós fotók nem éppen arról árulkodnak, hogy az éjszakát kártyázással töltötték...

Justin-t nem csak a szerelem támadta le

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.