Egyikük még nagykorú sincs...

Mi van Justin Bieber és Selena Gomez között?

Gyanús felvételek jelentek meg a napokban Selena Gomezről és a tinibálvány Justin Bieberről - Talán több is van ott a közös palacsintázásnál?

2010.12.20 12:25ma.hu - Fotó: INF/Splash/Egotastic

Justin Bieber-t, aki még 17 éves sincs, de megőrjíti a fiatal lányokat, nemrég a dögös és nála jóval idősebb Kim Kardashian-nal hozták hírbe.

Valljuk be, ez azért valóban kicsit meredek lett volna, ám Selena Gomez - aki most 18 éves - már jóval elképzelhetőbb az ifjú énekes melett...

Két hete keringenek a pletykák Justinról és a csinos, tehetséges Selenáról - nagyjából azóta, hogy együtt látták a párost egy philadelphiai étteremben.

Gomez ugyan kivágta magát azzal, hogy csupán baráti palacsintázásról volt szó. Csakhogy azóta több fotó is napvilágot látott róluk, ahol nevetgélve futkároznak együtt, vagy egymáshoz gyanús közelségben sétálnak.

Néhány felvétel épp két napja jelent meg, ezeken Justin és Selena Miamiban bolondoznak, és a lesifotón még a kezük is csaknem összeér.

Persze érthető, ha a két fiatal sztár nem szeretné világgá kürtölni a bimbódzó szerelmet, de olyat is láttunk már, hogy egy fiú és egy lány évek óta csak barátok, és sosem szerettek volna többet.

Ám őszintén szólva sem Justin, sem Selena nem tartozik abba a kategóriába, akiknek ellen lehetne állni!

Justin Bieber vezeti a Youtube listáját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.