Többször lebukott a tini páros!

Árulkodó fotók: Sírhattok lányok! Justin Bieber Selenát csókolja

Régóta együtt látni a tinibálványt és a csinos, fiatal énekesnőt - Justin Bieber-ről és Selena Gomezről született már néhány gyanús fotó, a mostaniak azonban mindent elárulnak...

2011.03.04 06:29ma.hu

Régóta együtt látni a tinibálványt és a csinos, fiatal énekesnőt - Justin Bieber-ről és Selena Gomezről született már néhány gyanús fotó, a mostaniak azonban mindent elárulnak...

A Disney csatorna felfedezettje és a tinik bálványa újabban állandóan együtt lóg - december óta ment a találgatás, vajon van-e valami egyéb is a szoros barátság mögött?

A lesifotósok a jelek szerint szorgosan követték Selena Gomez és Justin Bieber minden gyanús mozdulatát, mert végül február végén sikerült csókon kapni őket, most pedig újabb meghitt felvételeket láthatunk a két fiatalról!

A 17 éves, elsöprő sikert aratott Justin és nála egy évvel idősebb barátnője minap egy Los Angeles-i bevásárlóközpontban turbékolt! A képek magukért beszélnek. Mint ahogyan az is, hogy kézenfogva járnak.

A Vanity Fair Oscar Party-ra is így érkeztek, egyértelművé téve, itt valóban egy nagy szerelemről van szó...

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a fiatal énekes, akit már 16 évesen szétszedtek volna a lányok, koncertjein pedig nem egyszer tömeghisztéria alakult ki, most elkelt! Valószínűleg nem kevesen lennének Selena Gomez helyében...

Selena és Justin: az utóbbi időben csak lebukás volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.