Megfigurázzák

Justin Bieber is bekerül Madame Tussaud panoptikumába

Justin Bieber, a kanadai kamaszsztár is bekerül Madame Tussaud viaszfiguráinak panoptikumába.

2011.02.22 18:58MTI

A 16 esztendős popidol viaszszobra márciusban jelenik meg Tussaud hírességek viaszfiguráit bemutató New York-i, londoni és amsterdami kiállításán.

"Hihetetlenül izgalmas és nagyon menő, hogy olyan példaképeimmel együtt válok halhatatlanná viaszba öntve, mint Michael Jackson, Prince, Beyonce vagy mesterem, Usher" - fogalmazott Bieber közleményében.

Az énekes hétfőn egy twitterében elmesélte, hogy levágatta jellegzetes frizuráját, és a tincseket jótékony célra ajánlja fel.

A Twitternek és a YouTube-nak köszönhetően szélsebes karriert befutott tinisztár albuma tavaly a negyedik legkelendőbb lemez volt az Egyesült Államokban, de a múlt heti Grammy-gálán nem kapott díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.