A tinisztár nem vette zokon a sértést

Kritikus antirajongó: Tojással dobálták meg Justin Biebert a koncertjén!

Sajátos módon fejezte ki nemtetszését egy "antirajongó", aki elszántságában még be is fizetett Justin Bieber koncertjére, csak hogy megdobálhassa tojással az énekest.

Justin Bieber elhagyja Sydney-t képgaléria

2011.05.02 12:29ma.hu

Félreérthetetlen módon adta egy ellenlábas rajongó Justin Bieber tudtára a nemtetszését a tinisztár pénteki, Sydney-ben adott koncertjén: tojásokkal kezdte dobálni. Két tojás elkerülte az énekest, ám négy a lábán landolt és ott tört szét.

Az még érthető, hogy nem mindenki szereti az ifjú énekes zenéjét, de különös, hogy ezt ilyen módon nyilvánítja ki. Ami viszont végképp érthetetlen, hogy mindezért még képes a borsos jegyárat is kifizetni, és meghallgatni néhány számot, mielőtt tojásröptetésbe kezdett.

Fotó: INF Daily (További képekhez KATT ide!)


Arról a hírek nem szólnak, hogy hogyan sikerült épségben becsempésznie a tojásokat, lehet, hogy egy egész dobozzal vitt, de azért csak hatot vágott hozzá Bieberhez, mert a többi mégis összetört?

Justin a különös esetet nem kommentálta, ám másnap továbbindult Melbourne-be, turnéja következő állomására.

A hírek szerint ha véget ér a koncertkörút, utána sem jut sok ideje pihenni, mert az Egy kosaras naplójának rendezője, Mark Wahlberg azzal az ötlettel állt elő, hogy Justin Bieberrel mindenképp kell egy közös filmet forgatniuk. Egészen meglepő módon mégsem valami zenés dokumentumfilmről van szó, hanem kosárlabdás filmről.

Hogy is van ez?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.