Ismét latin díva emeli az est fényét

Eldőlt: Selena Gomez adja át az MTV európai díjait

Hosszas találgatásokra került végre pont: eldőlt, hogy Eva Longoria után újra egy latin szépség lesz az MTV európai díjkiosztó gálájának háziasszonya, mégpedig Selena Gomez személyében.

Selena Gomez bepörgött képgaléria

2011.09.27 15:29ma.hu / RedLemon

Hosszas találgatások után végre kiderült, hogy ki állhat az MTV European Music Awards díjkiosztó ünnepségének középpontjában a gála elejétől a végéig: a tavalyi hagyományt folytatva, Eva Longoria után újra egy latin származású szépség, Selena Gomez kapta meg a megtisztelő háziasszony-szerepet.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

A mindössze 19 éves szépség gyermekszínészként kezdte pályafutását, de énekesi karrierjére sem kellett sokat várni, még a 16. születésnapját sem töltötte be, amikor már szerződést kötött a Hollywood Records kiadóval.

Az augusztusi Video Music Awardson megvillanthatta riporteri képességeit, amikor ő készített villáminterjúkat az érkező sztárokkal, de ezúttal még nagyobb feladattal bízták meg a zenei csatorna vezetői. Nem lesz könnyű dolga: nemcsak élőben kell majd közvetítenie az eseményeket a színpadi fellépésektől a díjak átadásáig minden apró részletre kiterjedően, de két megszólalás között a gála online felületén folyamatosan újabb és újabb háttérinformációkat és szaftos pletykákat jelenít majd meg.

"Elmondhatatlanul izgatott vagyok, az Europe Music Awards háziasszonyi szerepével régi álmom vált valóra" - lelkendezett Selena. "Ez a gála az év csúcspontja, ahol a zene legnagyobb csillagai együtt izgulnak és ünnepelnek, így igazán megtisztelő, hogy én láthatom őket vendégül."

Az est nagy esélyesei Lady Gaga hat, Katy Perry illetve Bruno Mars négy, Adele, Justin Bieber és a Thirty Seconds To Mars három-három jelöléssel, de az LMFAO, a Coldplay és a Red Hot Chili Peppers is versenyben van a szobrokért. Győzelmük azonban a rajongók kezében van, akik egészen a gála estéjéig szavazhatnak kedvenceikre a www.mtvema.com oldalon.

A november 6-i Europe Music Awards díjátadót élőben közvetíti az MTV magyar csatornája, így a magyar rajongók sem maradnak le a sztárokról és a legfrissebb zenetörténeti pillanatokról.

Még több érdekesség a sztárok világából

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.