Selena Gomez azt hitte, nem látják...

Levetette bikinifelsőjét a zsenge tinisztár

Talán még nagyobb érdeklődés övezi a csinos, fiatal énekesnőt, mióta Justin Bieber barátnője - Selena Gomezt a jelek szerint már a strandon se hagyják békén. Ő pedig nem veszi észre, mire kéne vigyáznia...

2011.08.02 06:29ma.hu

Ismét lencsevégre kapták a gyönyörű fiatal sztárt a lesifotósok - Selena Gomez békésen napozott egy medence mellett Floridában, amikor a paparazzo ráközelített.

Nem is akármire. A bájos tinisztárt ugyanis, bármilyen vidám kis bikiniben élvezte a strandolást, napozás közben szemmel láthatóan zavarta a melltartója.

Nem teketóriázott sokat, levette a színes bikinifelsőt, valószínűleg nem gyanítva, hogy a mutatványt a következő napokban egy bulvároldalon látja viszont.

Selena ha lehet, még népszerűbb, mióta az ugyancsak tiniként befutott Justin Bieber énekes kedvese.

A párost márciusban látták először együtt, félreérthetetlen helyzetben. Azóta már a családjuknak is bemutatták egymást...

Mik nem történnek Justin Bieberrel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.