Bieber is belopódzott a koncertre

Képek: Justin miatt öltözött Selena showgirlnek?

Hónapok óta tart Selena Gomez és Justin Bieber románca, a jelek szerint komolyak a fiatalok érzései. A tini énekesnő a minap vegas-i showgirlként énekelt a szerelmének.

2011.08.01 06:29ma.hu

Justin Bieber és barátja, Sean Kingston is kocsiba ült, hogy ott lehessen Selena Gomez koncertjén a floridai Boca Raton-ban, a fiatal énekesnő We Own The Night-turnéjának egyik állomásán.

A szemrevaló tinisztár nyilván sokkal izgatottabb volt, mint ugyancsak énekes szerelme - egyébként főként neki énekelt a koncerten -, hiszen rajongók százai előtt kellett bizonyítania.

Bieber természetesen nem a nézőtéren szorított a kedvesének, hanem a színfalak mögül figyelte az előadást. Selena fellépése elismerést érdemelt, mint mindig, ruhája annál kevésbé.

A külfödi bulvároldalakon nem egy kritikát kapott, miszerint kissé nevetségesen fest, leginkább olyan, mint egy Las Vegasi showgirl, a 70-es évekből...

Justin és Selena szerelme egyébként - a rajongók nagy bánatára - már legalább fél éve tart. Márciusban már csókolózáson kapták őket egy bevásárolóközpontban, feltehetően korábban kezdtek el találkozgatni.

Azóta nemcsak egymás családját ismerték meg, de egy közös nyaralásra is elmentek Hawaii-ra.

Tény és való, hogy koruk és foglalkozásuk alapján is tökéletesen összeillenek, no és az sem elhanyagolható szempont, hogy mindketten roppant mód helyesek...

Selena és Justin egymás ellen?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.