Finom és laktató

Máj, rizs, ropogós - és ez csak az előétel...

Már megvan az elképzelés, mi lesz a menü, de az előétel hiányzik? Májjal és rizzsel készítsünk ropogós kínálnivalót.

2012.06.02 07:29ma.hu - Fotó: mindmegette.hu
Fotó: mindmegette.hu

A májropogós rizzsel kiváló előétel, pedig akár főételnek is beillene! Egyszerűen elkészíthető, és éppoly gyorsan elnyeri a vendégek tetszését is!

Hogyan készül? 40 dkg sertésmájat csíkokra vágunk. Kevés zsíron lefonnyasztott hagymára tesszük és lepirítjuk.

Sóval, borssal, majoránnával és szerecsendióval ízesítjük. Liszttel megszórjuk, kevés csontlével felengedjük, ledaráljuk, bepanírozzuk és bő zsírban kisütjük.

Párolt rizskörettel tálaljuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.