Az olasz pirítós előételnek is kiváló

Könnyed, olasz, csábító és egyszerű....

Reggelinek, vacsorának, előételnek is igen ízletes és rendkívül egyszerű elkészíteni: bármikor bevethető az olasz pirítós!

2012.02.29 06:29ma.hu

Ha gyorsan elkészíthető, finom, mégis valami különleges előételre vágyunk - vagy csak könnyed reggelire -, próbáljuk ki az olasz pirítóst! Így készül:

A kenyeret vékony szeletekre vágjuk. Villanytűzhelyen csak az egyik oldalát megpirítjuk.

Egy paradicsomot meghámozunk, és kevés víz hozzáadásával, apróra vágva pépet készítünk. Sóval, borssal ízesítjük.

A meleg kenyérre kenjük és friss bazsalikommal megszórjuk. Kitűnő előétel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.