A toastból is lehet viccet csinálni

Képek: állatot dobott ki a kenyérpirító

A pirítós kenyeret is fel lehet dobni - van, hogy a makacs gyerekekkel rendelkező szülő nem tétovázik, hanem cselekszik.

Gasztró - Pirítós kenyérek állatfigurákkal képgaléria

2012.06.01 15:52ma.hu

A reggeli a nap legfontosabb étkezése - nem árt, ha fehérje- és rostdús, de az egészséges szénhidrát fogyasztása is szükséges, különösen, ha gyermekről van szó.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: kotaku.com

Kevés szülőnek kell bemutatni, milyen, amikor a csemete megmakacsolja magát - se reggeli, se szófogadás.

Talán éppen egy japán szülőnek lett ebből elege, amikor egy szép napon feltalálta a pirítós-díszítést. Japánok terjesztették el ugyanis a pirítós dekorációt, amihez nem kell feltétlenül speciális kenyérsütővel rendelkeznünk.

Elég, ha megtanuljuk, hogyan alkossunk formákat, sőt, akár rajzfilmfigurákat a toast-ra: a titka az ón-fólia.

Csupán ki kell vágni belőle az alakzatot és elhelyezni a pirítós szeleten, majd bedobni azt a kenyérpirítóba.

Azoknak a szülőknek főleg ideális mulatság, akiknek egyébként is van érzékük a művészethez.

Akár Hello Kitty vagy Pokemon is figyelhet a pirítóskenyérről - nagy az esélye, hogy a csemete szívesebben fogyasztja majd el kedvenc rajzfilmfiguráját kenyér formában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.