Eperrel és mentával dúsított nyári koktélújdonság

Képek: ilyen egy kiváló, antioxidáns koktél!

Nemcsak hihetetlenül finom, de tele van számunkra előnyös antioxidánssal is, köszönhetően az epernek és a mentalevélnek.

Gasztró - Kiváló, hűsítő epres-mentás koktél képgaléria

2012.05.22 15:50ma.hu

Mi más kellene egy könnyed nyáriesti programhoz, mint egy egyszerűen elkészíthető, finom koktél, amelyet baráti társaságban vagy a medence mellett ülve kortyolgathatunk?

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Könnyű elkészíteni a Triple Berry Mojitót. Frissítő ital, kiváló a nyári estékre.

Tele van finom, friss gyümölcsökkel, beleértve a zamatos epret, az édes áfonyát, a puha, lédús málnát, melyek együtt garantálják a különleges mojito páratlan ízvilágát.

A gyümölcsöket pikáns ízek egészítik ki: lime és mentalevél, valamint mentaszirup.

Turmixszal keverjük össze őket, majd a végeredményhez ne feledjünk hozzáadni egy adag jeget, és mentalevelet díszítésként is!

Kényeztessük magunkat ezzel az üdítő és nem szokványos koktéllal - amivel külön elnyerhetjük vendégeink dicséretét - a nyári szezonban! Tiszta haszon és élvezet! A készítés menete a galériában látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.