Kiválóan feldob - uborka joghurttal és jéggel

Frissítőre vágysz? Szürcsöld az uborkát!

Furcsán hangozhat az uborkás üdítő, de tulajdonképpen erről van szó. Nagyon jó frissítő hatású ital készíthető uborkával, joghurttal és jégkockával!

2012.03.20 06:29ma.hu

Nincs szükségünk túl sok mindenre a kiváló uborkás frissítő elkészítéséhez. A felkockázott zöldség mellé joghurt, kapros öntet és egy kis jég fog kelleni a hűtőből...

Hozzávalók:

- 60 gr hámozott, felkockázott uborka
- 1 dl joghurt
- 1 dl tej
- ½ csomag kapros salátaöntet por
- pár csepp citromlé

A hozzávalókat néhány jégkockával turmixoljuk össze és jégkockákra öntve hosszú pohárban kínáljuk.

Közvetlenül fogyasztás előtt készítsük csak el. Díszíthetjük friss kaporszálakkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.