Sárga és ciklámen zoknik, felsők divatja jön

Képek - "Naon menő" neon színek az idei nyárra!

Fűszerezzük egy kis izgalommal az év legmelegebb időszakára szánt ruháinkat - íme hozzá néhány "neon színű ötlet..."

Divat - Tavasszal és nyáron hódíts neon színekben! képgaléria

2012.04.11 11:25ma.hu

A vidám, élénk színvilág szinte hozzátartozik a kellemes, meleg időhöz, a napsütötte délutánokhoz.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Pull and Bear

Tavasszal és nyáron az ember nem is szívesen vesz fel sötét holmikat, hiszen hordta eleget a hideg időben. Azonban ha még egy kis "plusz" is van a világos színű ruhákban, azonnal vonzzák a tekintetet.

Ez inspirálta a Pull & Bear 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját is, amelyben a fehér és világos árnyalatok mellett a neon színek dominálnak.

A káprázatos "fagyi árnyalatok" abszolút gondoskodnak róla, hogy a tömegből kitűnjünk...

Kizárt, hogy ne forduljanak utánunk ezekben a szexis, nőies, stílusos darabokban, melyek remek kiegészítői lehetnek már meglevő ruhatárunknak.

A neon színű, sárga, rózsaszín, narancs és ciklámen pulcsi, leggings, sportos felső, sőt, a cipők és zoknik is igazán üdítő hatásúak. Hozzá visszafogottabb smink és egy élénk színű rúzs dukál.

Tekintsük meg a legmenőbb darabokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.