A meztelen bőr a legszexibb

Képek - Hoppá! Egyre rövidülnek a forrónadrágok...

A szépség és stílus mellett nyugodtan hozzátehetnénk a finom erotikát is a jelzőkhöz - a tavaszi/nyári kollekciókat elnézve a hangsúly nem is ruhán, hanem a kivillanó bőrön van...

Készülni! Jön a szexis rövidnacik, minik divatja! képgaléria

2012.04.10 11:25ma.hu

Szexi, nőies darabok, a kényelem luxusával fűszerezve - a 2012-es tavaszi és nyári ruhakollekcióban kiemelt szerepet kapnak a rövidnadrágok. Sőt, minél rövidebbek, annál divatosabbak!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Tally Weijl

A minták, textúrák menő, játékos keverése mellett - ami azt jelenti, hogy a kockás blúz a virágos miniszoknyával bátran vállalható -, a forrónacik szezonja érkezik viharos gyorsasággal.

Ha flörtölős kedvünkben vagyunk, különösen ajánlott beszerezni belőlük néhány színes darabot - de a fehér is igen jól mutat a formás popsikon, ráadásul a legtöbb színhez könnyen bevethető darab.

Elnézve például a Tally Weijl kollekcióját, csak a fantázia szab határt a változatos modelleknek.

Tökéletesen követik a női alakot, legyen szó elegáns, vállra engedett pólóról vagy szűkös blézerről.

Az abszolút miniszoknyák- és ruhák magassarkúval mutatnak a legjobban, de ha valakinek ez már kissé sok, a balerina cipő is tökéletes választás...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.