Szellős, mintás ruhákkal a tavaszba

Képek - Combokat elő! Erre buknak a pasik tavasszal

A legdivatosabb és legdögösebb holmik nem a mindent megmutató, kihívó darabok, hanem a nőcis, bájos, a hangsúlyozni kívánt részleteket előnyösen villantó ruhák...

Divat - Bájos, combvillantós ruhák a tavaszi/nyári szezonra! képgaléria

2012.04.05 11:27ma.hu

A bezárkózás, beburkolózás ideje lejárt, legalábbis jó pár hónapra. Itt a kellemes idő, bátran viselhetünk olyan ruhákat, amelyek megmutatják előnyös formáinkat.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

Ne feledjük, hogy a kevesebb néha több: egy szexis ruha, amelyből kissé kivillan a comb, vonzza a tekintetet, akárcsak egy szép dekoltázs - de ha egyik megvan, a másik már kicsit túl sok...

Mindegy, hogy milyen stílusú ruhákat kedvelünk, választék 2012 tavaszán és nyarán lesz bőven. 

A háromnegyedes ujjú, sportos, csíkos modellek éppúgy divatosak, mint a virágos, szatén, elegáns darabok, vagy a megunhatatlan tengerészmintásak.

Az egyenes szabású különösen menő, de az alul kissé szélesedő szoknya is mutatós és sikkes. Ráadásul kellően szellős is!

A ruhák mellett a capri nadrágos aljjal ellátott modellek is aratnak, de vigyázat, nem mindenkinek állnak jól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.