A tervező utcára küldené kreációját

Ruháján is látszik majd, ha kíván egy nő!

Ez aztán a nem semmi: izgalomtól átlátszóvá váló ruhát talált fel egy holland tervező - sőt, az utcai változat forgalmazásán is gondolkodik.

2012.04.06 11:25MTI

Izgalomtól átlátszóvá váló ruhát talált fel Daan Roosegaarde holland tervező.

Roosegaarde elsősorban nőkre gondolt újdonsága viselőiként, akiknek a szívritmusára reagálva válik a ruha áttűnővé, majd még szaporább szívverés esetén teljesen átlátszóvá.

A működést úgynevezett intelligens szövet biztosítja. A The Sun című brit lap megjegyzi, hogy a ruha révén a férfiak pontosan értesülhetnek arról, ha párjukban - vagy egy más nőben - ébredezik a nemi vágy.

"A ruha az intimitás és a technológia kapcsolatán alapul" - jegyezte meg művéről Roosegaarde, aki már tárgyal gyártókkal utcai változatról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.