Randy Sarafan nem bírta, hogy kapcsolgatni kell...

Videóval - Nincs többé bénázás: itt a tapsra nyíló cicifix

Megvalósult a férfiak álma - Azok, akiknek eddig komoly gondot okozott megküzdeni "éles helyzetben" egy fránya melltartókapoccsal, megszületett az ideális megoldás...

2011.02.15 13:20ma.hu

Megunta Randy Sarafan, hogy túl sokat kell bíbelődni a melltartók kikapcsolásával "akció" előtt - legalábbis feltételezhető, hogy ez vezette a meghökkentő darab megalkotásához.

Az amerikai zseni egyébként már több, mint hatvan olyan remekművet mutathat fel, melyek kicsiny áramkörökkel működnek és elektromágnesekkel.

Sarafan megalkotta a tapsra nyíló melltartót, mellyel minden bizonnyal férfiak millióinak álmát váltja valóra. Előzőleg mindent elolvasott hasonló témában, például felfedezte, hogy létezik zenélő bugyi Szíriában.

Úgy gondolta, miért ne tudnának az amerikaiak is felmutatni valami hasonlóan pikáns és ügyes találmányt? Nos, megszülett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.