Miket ki nem találnak ezek a japánok!

Ilyet se pipáltunk még : három nyelven köszönt a melltartó

Ha hét nyelven nem beszél is, hármon legalább üdvözöl egy japán melltartó - a szexis fehérnemű turistacsalogatónak készült.

2010.11.13 21:00MTI

A Triumph cég legújabb reklámfogásáról van szó, amellyel a szigetországba áramló turizmus élénkítése is a cél: az új melltartó angolul, koreaiul és kínaiul köszönti az "Üdvözöljük Japánban" szavakkal a vele szembesülőt.

Fotó: japanprobe.com

Van hozzá passzentos szoknya is, azon Japán térképe tanulmányozható - hegyekkel, völgyekkel - ám ez a ruhadarab nem beszél.

A melltartó sem szajkózza állandóan mondandóját, csak gombnyomásra teszi, ám csakis a beleépített gombéra, bárkin, bármilyen gomb nyomkodása nem hozza "lázba".

A ruhadarab nem kerül kereskedelmi forgalomba.

A japán fehérneműgyártó korábban is rukkolt már ki sajátos melltartókkal, napelemessel, sőt mezőgazdaságival, nevezetesen rizstermesztőssel. Utóbbi kosaraiban föld is volt és palánta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.