Jó mély a sztár dekoltázsa...

Izgi képek: Ide süssetek! Lindsay újra cicit villantott

Úgy látszik, mivel mostanság inkább a színésznő húgával, az elsőfilmes Ali Lohan-nel van tele a sajtó, a kis Lindsay újra beveti magát - vagy inkább bizonyos testrészeit - hogy újra rá villogjanak a vakuk...

Lindsay és az ő veszélyesen mély dekoltázsa... képgaléria

2008.04.30 16:45ma.hu

Lindsay Lohan legutóbb pikáns Marilyn Monroe-stílusú fotósorozatával keltett feltűnést, amellyel alaposan meglepte rajongóit - különösen, hogy mennyire kivetkőzött magából...

A meztelen képsorozat óta azonban kevesebbet hallhattunk a balhés színésznőről - Mostanság inkább tizenéves húgával, Aliana - becenevén Ali - Lohan-nel foglalkoztak a lapok, hiszen a színészi tehetséggel ugyancsak megáldott tinédzsernek most készül az első filmje, mely Mosthly Gosthly címmel kerül majd a mozikba.

A mindössze tizenöt éves Ali külsőre emlékeztet világhírű nővérére, ám mégsem olyan szembetűnő hasonlóságuk. Tény azonban, hogy a nemcsak tehetséges, de szintén nagyon csinos kisebbik Lohan-lány előtt is szép karrier állhat.

Csupán olyan bakiktól kellene óvakodnia, amelyet szupersztár nővére rendre elkövetett... Aliana nemcsak Lindsay filmjein nőtt fel, de nyilván azt is látta, hogyan taszította magát a testvére a csúcsról a legmélyebb gödörbe.

Lindsay már huszas évei elején drog- és alkoholproblémákkal küzdött, egyik botrányt csinálta a másik után, és a legutóbbi elvonókúra után sem lehetünk benne biztosak, hogy végleg felhagyott káros szenvedélyével. Sőt.

Az azonban biztos, hogy bármit csinál, arra odafigyel a világ: most éppen csinos mély dekoltázsát csodálhatjuk meg...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.