Lohan brutális szereppel tér vissza

Lindsay újjáéled - egy sorozatgyilkosban! - Képek!

Hamarosan újult erővel tér vissza a reflektorfénybe Lindsay Lohan - Úgy tűnik, a balhés sztár végre összekapta magát. Új szerepe izgalmasnak ígérkezik...

A cserfes bombázó - Lindsay Lohan legszexisebb képei! képgaléria

2008.04.02 10:00ma.hu - Fotó: wiregirl.com

Lindsay Lohan újra rémísztget bennünket - A botrányhős színésznő egy sorozatgyilkos követőjének bőrébe bújik! Új filmjének főhőse a hetvenes évek rettegett mészérosa, Charles Manson. A brutális férfinak fanatikus követői is akadtak, egyikük volt Nancy Pitman - őt fogja alakítani Lohan.

Lindsay állítólag gőzerővel készül a szerepére, és úgy tűnik, kezdi visszanyerni igazit önmagát. Előző filmje hasonlóan durva témával foglalkozott, és szintén a régmúltba tekintett vissza, John Lennon meggyilkolásának időszakába.

A lehangoló téma azonban nem zavarja Lindsay-t, minél érdekfeszítőbb a történet, annál nagyobb a kihívás...

Lindsay nem veti meg a leszbi kalandokat...

Lindsay Lohan-re bizony ráférne már, hogy újra régi fényében tündököljön. Korábbi munkaadói szerint a fiatal, csinos színésznő nagyon is tehetséges - nagy kár, hogy az elmúlt években rendszerint az alkoholban és a drogokban kereste a szórakozást.

Ha nem lennének balhéi, talán még többen tisztelnék és szeretnék, hiszen valójában hozzáértésének köszönheti, hogy befutott sztár lett.

Az ifjú sztárral alaposan elszaladt a ló, és csak mostanság kezd magához térni. Az utóbbi hónapokban többször is elvonóra küldték - de Lindsay a gyógyulása helyett ott is megtalálta a módját, hogy droghoz jusson, és folyamatos pasizással ütötte el az időt.

A mellette szilárdan kiálló családját is rendre magára haragítja. Legutóbb egy leszbikus kalandjával borzolta otthon a kedélyeket - a szülei ugyanis megkísérelték visszatartani az újabb botrányos kapcsolattól a már-már helyrejönni próbálkozó színésznőt.

Remélhetőleg az új, sikergyanús filmjei végre kirántják Lindsay-t a mocsárból, és véget vetnek a rossz korszakának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.