Újra bedurvulhat Lohan?

Lindsay-t tűzzel-vassal tartják vissza a leszbi lánytól - Szexis képek!

A családja harcol, Lindsay Lohan pedig ellenáll - A botrányhős színésznő újabban egy olyan leszbikus barátnőjéhez ragaszkodik, aki szülei szerint csak kihasználja Lohan-t.

A cserfes bombázó - Lindsay Lohan legszexisebb képei! képgaléria

2008.03.13 10:15ma.hu

Nem kevés meglepetést okozott már családjának Lindsay Lohan - A kissé hisztis színésznő gyakorlatilag bármit megengedett magának, hiszen nemcsak hírneve, de pénze is van bőven.

Sosem gondolta úgy, hogy bármilyen magyarázattal tartozik tetteiért. Ki is használta szabadságát. Bulizott, őrjöngött, drogozott, amíg csak bírta. A férfiakat is szép számmal fogyasztotta - amikor végül kénytelen volt bevonulni az elvonóra, ott is azonnal bepasizott.

Sőt, a rehabon eltöltött kemény két hónap alatt az ismerőseivel hozatott be titokban kábítószert magának az intézménybe...

Lindsay egy bulin: lánnyal és egy késsel játszik...

Lindsay-t végül kiengedték, és egy ideig viszonylagos nyugalom uralkodott körülötte...Ami ugye, nagy szó. Most azonban új fejlemény, hogy még is barátai is féltik a színésznőt!

A csinos sztár ugyanis egyre több időt tölt 28 éves leszbikus barátnője, Courtenay Semel társaságában. Miután a barátoknak bőven volt már alkalma megtapasztalni, hogyan viselkedik a színésznő bizonyos helyzetekben, komolyan aggódnak érte.

Véleményük szerint a leszbikus barátnő igen rossz hatással van Lindsay-re - mindezt a New York Post című lapnak mondta el a Lohan család egy ismerőse.

A bennfentes szerint a barátok és a család is világosan látja, kik azok az emberek, akik csak azért vannak Lindsay-vel, mert hasznot tudnak húzni ismertségéből. Sajnos, úgy tűnik, ezt egyedül a színésznő nem látja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.