Bolondos minták, sokszínű körmök jönnek

Képek - Nézze, aki győzi!

Vidámabb évszakhoz vidámabb körmöket - akik rajonganak a körömdíszítésért, bőven kiélhetik majd magukat a tavaszi-nyári időszakban. Jönnek az igazán bolondos változatok.

Szépség - Díszes körmök: aki győzi, nézze! képgaléria

2012.01.23 15:55ma.hu

Ha valakinek nem elég egy szín, vagy nem tudja eldönteni, melyik mintát válassza, a tavaszi-nyári szezonban nem is kell feltétlenül döntenie: választhatja mindet.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Nemcsak a körmök formája változatos - lehet kerek végű vagy hosszúkás -, menő lesz az is, ha minden köröm más színű, sőt más-más díszítés van rajta.

A pöttyös végű vagy a teljesen pöttyös körmök, a kövek, csíkok, szívecskék, virágok, az elmosódott minta, a fényes, a matt, mind jöhet.

A neonszínek is divatosak idén, így ne tartsa vissza semmi azt, aki éppen élénk rózsaszín körmökre vágyik.

A fiatalos, de inkább gyerekes motívumok is megjelennek a körmökön: a fagyi, a halacska, a cseresznye, vagy a vigyorgó arcok, itt-ott kövecskékkel kiegészítve.

Igen, talán giccses egyik-másik. Aki nem igazán rajong értük, válassza a visszafogottabb színeket és körömdíszítéseket, mert azokban is bőven van választék...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.