Turbózzuk fel frizuránkat fonatokkal!

Képek - Kevés ennél régebbi van - de nagyon dögös!

Időtálló, csinos, nőies és praktikus - négy ok, amiért érdemes hajfonattal vetnünk magunkat a napba. 2012 tavaszán az átlagosnál is többféle variációból választhatunk.

Szépség - A legtrendibb hajfonatok 2012 tavaszán! képgaléria

2012.01.18 15:55ma.hu

Az egyik legrégebbi hajviselet a fonat, de megunhatatlan. Kissé hűvös, elegáns és szemet gyönyörködtető.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: hair.becomegorgeous.com

Praktikus, semmilyen helyzetben nem zavarja viselőjét, szép, ráadásul számos variáció készíthető belőle. Itt is van néhány ötlet 2012 tavaszára.

A fonott frizurák között menő az egyszerű hosszú copf, a kicsit bonyolultabb fonás, de jöhetnek az apró fonatok is a hajba "rejtve".

A fonás indulhat a fej tetejéről, a tarkótól, lehet laza vagy szoros, készíthetünk két hosszú copfot magunknak, ám nagyon mutatós a fejen körbefuttatott variáció is.

Aki nem szeretné az egész haját befonni, a kis, itt-ott megjelenő fonatok is rendkívül feldobják a frizurát. Lehetnek oldalt szorosan, vagy lóghatnak a fülnél két hosszúkás, vékony fonat formájában.

Kerülhetnek érdekes pluszként a kócos hatású frizurába, és viselhetünk félkész copfot is a fejtetőre rögzítve.

Próbáljuk ki mindet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.