A legtrendibb hajpántok a közelgő jó időre

Képek - Bohókás és sikkes: ami a fejet tavasszal körbeveszi

Készüljünk egy partira vagy akár egy randevúra, egy ízléses fejpánt mindig jól jöhet - a tavasz közeledtével, amikor sapkára már nincs szükség, még fülmelegítőként is jó szolgálatot tesz...

Szépség - Bohókás sikk: fejpánt divat 2012 tavaszára! képgaléria

2012.01.11 15:55ma.hu

Attól függően, milyen stílusút választunk, a fejpánt lehet aranyos, bohókás, elegáns, sőt akár bizsut helyettesítő is. A legkülönfélébb alkalmakra viselhetjük, és különösen hasznos lehet, amikor nincs ötletünk és időnk egy gyors frizura megalkotására.

Ötletekért KATT a fotóra! - Fotó: Freepeople/becomegorgeous.com

A fejpánt felrakása nem igényel sok időt, és azonnal ad egy kis pluszt a frizuránkhoz.

A klasszikus kendős változatokat jól ismerjük - nos, ezek 2012 tavaszán is menők lesznek, de vannak itt még egyéb választási lehetőségek is.

Az egy soros, 2-3 színből álló, fonott fejpánttól kezdve kötött, egyszínű változatokon át a gyöngyökből vagy apró virágokból készültekig bármelyik jöhet.

Utóbbiak egyébként akár a bizsut, az ékszert is helyettesíthetik, hiszen melléjük már aligha kell más kiegészítő, mert a hatás túlzsúfolt lenne. Hasonló stílusú karkötő azonban jól mutathat.

A kellemesebb idő közeledtével a vékony anyagból készült fejpántok tesznek jó szolgálatot - sőt, még a csalóka átmeneti időben melegíthetnek, de az izzadtságot is felfogják, ha arra van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.