Változatos és gyönyörű körömdíszek 2012-ben is

Képek - Kövekkel az igazi a köröm!

A díszes körmök valóságos műremekek - akik szeretik őket, 2012-ben is tobzódhatnak a választékban. Az apró köves változatok a legdivatosabbak!

Szépség - 2012-es trendi körömdíszek! képgaléria

2012.01.03 11:25ma.hu - Fotó: bodycare.becomegorgeous.com

A színes, apró kövekkel, strasszokkal díszített körmöknek a legtöbb hölgy csodájukra jár: ezek a díszítések már valóságos műremeknek számítanak és hihetetlenül feldobják a megjelenést.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: bodycare.becomegorgeous.com

A különféle díszítések évek óta divatosak, 2012-ben azonban különösen az apró köveken lesz a hangsúly.

Kerülhetnek csak a köröm végére, miközben az alapszín áttetsző marad, de a francia manikűrt is díszíthetik átlósan.

A hosszúkás és kerekre reszelt, vagy a négyzetes végű körmökre változatos formákat, mintákat lehet készíteni a színes kövekből.

Sőt, ha az alap egy pöttyös köröm, vagy két színből - például narancsból és lilából - összeálló köröm, a kövek akkor is mutatós kiegészítők lehetnek. Akár körbe is lehet velük rakni az egész körmöt.

Divatosak lesznek még a körmönként változó színek és minták is -  lássuk a 2012-es legmutatósabb megoldásokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.