A vörös szőnyegen sem mutatnak jobban!

Csini képek - Csak ilyen sminkkel lépj ki az utcára tavasszal!

Ajándékozzuk meg magunkat egy vörös szőnyegen is szalonképes külsővel! Nincs szükségünk egész csapat sminkesre hozzá, hogy lenyűgözően mutassunk a közelgő tavaszon.

Szépség - Csak ilyen sminkkel lépj ki az utcára tavasszal! képgaléria

2012.01.10 15:55ma.hu

A legújabb követendő trendeket illetően mindig tippeket kapunk, ha ellessük a kifutók modelljeinek arcfestési technikáját. Csak új ötletekre van szükségünk.

Képekért KATT ide! - Fotó: becomegorgeous.com

Próbáljuk ki a 2012 tavaszára ajánlott sminkstílusokat a tökéletes megjelenéshez!

Ahogyan azt már korábban is jelezték a divatdiktátorok, a friss és romantikus megjelenés számíthat nagy népszerűségre.

A természetes, diszkrét smink mindenhová hordható, alkalomtól függetlenül - ha elegáns rendezvényről van szó, elég egy kicsit felturbózni fénnyel vagy egy hangsúlyos rúzzsal.

2012 tavaszának jelszava a sminkelés terén: babaarc és elragadó ajkak. A bőr legyen szép és ragyogó, kevés, de mutatós sminkkel.

Kerüljük a ragadós és színezett krémeket. Válasszuk a halvány alapozót, ami eltakarja a bőrhibákat, de jelenléte nem látványos. Ne feledjük, hogy a túl sok csak hangsúlyozza az elrejteni kívánt hibákat.

A fiatalos babaarchoz krémes, üde, halvány rózsaszín vagy barackszínű pirosítót használjunk. A tavaszi időszak arra is ideális, hogy a legnőiesebb formánkat hozzuk.

Képekért KATT ide! - Fotó: becomegorgeous.com

Mindent kipróbálhatunk, ami lányos és finom. Hangsúlyozzuk nőiességünket természetes árnyalatú ajakrúzsokkal! A krémes rúzs tökéletes befejezése a friss hatású sminknek.

A merész hölgyek számára az erősebb piros rúzs is remek választás - szintén jól egészíti ki az egyébként könnyed, visszafogott sminket.

Ne feledkezzünk meg a szépen rendezett szemöldökről sem a meleg évszakban.

Átlátszó szempillaspirállal könnyedén megigazíthatjuk, a pillákat pedig emeljük ki és hosszítsuk egy jó minőségű szempillaspirállal. A hatás nem marad el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.