Hihetetlen variációkat lehet alkotni

Képek - Bevállalod? Szuper trendi rövid frizurák a tavaszi szezonra!

Ne féljünk belevágni - szó szerint -, ha rövidebb hajra vágyunk. A lehetőségek tárháza ugyanis végtelen, csak mesteri kezek kellenek hozzá!

Szépség - Szuper trendi rövid frizurák a tavaszi szezonra! képgaléria

2012.01.05 15:55ma.hu

Nem nagyon lehet vele mellényúlni - a rövid frizura is sokoldalú és végtelen stílus lehetőséget kínál.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

A modern fodrászok azonnal látják, milyen típusú vágás lenne a legmegfelelőbb számunkra és persze milyen hossz, ha rövid haj mellett döntünk.

Mentsük meg magunkat az órákig tartó frizura-igazítástól egy könnyed, gyönyörű rövid fazonnal! A szakemberek sokszor rétegekkel oldják meg, hogy a haj dúsabbnak tűnjön, asszimetriát alkotnak, hogy kiemeljék a nőies és érzéki oldalunkat.

Nevezzünk tehát be egy szuper stílusos frizurára, és élvezzük annak minden előnyét - minden nap trendi hajjal kelhetünk fel.

A vágási stílusok mellett bátran lehet színezésben is gondolkodni - egy-egy lila tincs például, amely tökéletesen illeszkedik hajszínünkhöz, nagyon fel tudja dobni a megjelenést!

A galériában láthatunk néhány igazán trendi megoldást. Nos, bevállaljuk...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.