Mit művelj a hajaddal, ha hosszú?

Izgalmas képek - Egy trendi stílussal vágni se kell belőle!

Azt hinné az ember, nem sok mindent lehet kezdeni egy hosszú hajjal, pedig ahogyan a rövid tincsek esetében, a variációk száma itt is végtelen - próbáljunk ki néhány érdekes megoldást!

Szépség - Mit művelj a hosszú hajaddal? képgaléria

2012.01.12 15:55ma.hu

A hosszú hajnak egyik nagy előnye, hogy gyakorlatilag olyan frizurát készítünk belőle, amilyet csak akarunk - ha meleg az idő, lófarokba rakjuk vagy copfot fonunk belőle, hidegben pedig kifejezetten előny, hogy melegít a hosszú sörény.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Sokakban felmerül azonban, hogy ha már van egy adott stílusa a hosszú hajnak, milyen változtatást lehet rajta véghezvinni?

A legfontosabb ilyen esetekben, hogy a tincsek ne legyenek fakók és elgyötörtek - hiszen a kiengedett haj akkor sehogyan sem mutat.

Ragyogóak legyenek, nézzenek ki egészségesnek - akkor bármilyen alkalomra nyugodtan hordhatjuk a hajat leengedve. A puha textúra és a fény érdekében vessünk be hajápolószereket is.

Amivel variálhatunk, a frufru hossza és iránya, a választék helye, no és persze a göndörség vagy simaság.

Ezekre az esetekre pedig ki ne ismerné a legjobb eszközöket, a hajvasalót-, göndörítőt, vagy a kreppelő funkciót?

Íme a tippek hosszú hajra - lessünk el néhány remek ötletet a galériából, amelyekkel eddigi frizuránknak egy kis újszerű lendületet adhatunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.