Nem baj, ha vad, vagy extrém...

Képek - Bumm a fejre: ütős színek 2012-re!

A 2012-es év hajpalettája igen sokoldalú. Nemcsak az aranyszőke és barna árnyalatok számos variációja divatos, de az extrémebb színek láttán sem hőkölhet vissza senki!

Szépség - Bumm a fejre: ütős színek 2012-re! képgaléria

2012.01.19 15:55ma.hu

Aki régóta szeretett volna titkon drámai változtatást véghezvinni a frizuráján, most nyugodtan valóra válthatja a vágyát. A 2012-es hajtrendek kifejezetten megkövetelik a merészebb frizurákat, legyen az vágás technika vagy hajszín.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Divatos lesz a kissé meghökkentő, élénk szín, a fényes és puha hajszerkezet, a kreatív vágás.

Beszéljen az új hajárnyalat modern hozzáállásunkról! Mielőtt a merészebb hajszínt kiválasztjuk, érdemes a bőrünk színét összevetni a festék árnyalatával.

Akkor fog ugyanis jól mutatni rajtunk a hajszín, ha illeszkedik a bőrünkhöz. Ha úgy érezzük, tanácstalanok vagyunk a választásban, kérjük ki a fodrászunk véleményét, mielőtt előidézünk egy hajkatasztrófát...

A vörös, szőke és barna haj számos izgalmas árnyalata megadja a lehetőséget, hogy egycsapásra magunk mögött hagyjuk az unalmas külsőt!

Amennyiben megvan a legjobb árnyalat, a megfelelő sminkkel hozzájárulhatunk a még ütősebb összhanghoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.