Különleges fűszerezés és egy kis sör

Dióval és mézsörrel szédít a csirke!

Ha kedveljük az édes ízesítéseket, a mézsörrel készült csirke az egyik kedvencünk lehet - dió és fűszerek is szükségeltetnek hozzá.

2011.12.05 06:29ma.hu

Már előző este neki kell látni az előkészületnek - tehát ha kedvet érzünk a csirkecomb mézes sörrel elkészítéséhez, idejében lássunk hozzá.

Hozzávalók személyenként:

- 2 csirkecomb
- 1-2 dl sör
- 5-6 dkg durvára vágott dió
- 1 evőkanál méz
- szárnyas fűszerkeverék
- zsiradék a tepsi kikenéséhez

Előző este a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a combokat, hűtőbe tesszük. Másnap kiolajozott tepsibe fektetjük és a húsdarabok találkozásánál megszórjuk a dió felével.

Fóliával letakarva csaknem készre sütjük.
Megfordítjuk őket, megszórjuk a maradék dióval és a langyos mézzel összekevert sörrel, gyakran kenegetve készre sütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.