Fűszerrel és sajttal az igazi

Könnyű a csirke, mégis megnyaljuk mind a tíz ujjunkat!

Készítsük a csirkét kicsit másképp: csupán többféle fűszer és sajt beszerzésére lesz szükségünk, és máris új, kellemes ízzel lepjük meg magunkat és a családot.

2011.12.04 07:29ma.hu

A csirkehús elkészítésének számos változata van, ám ha egy könnyű, mégis ízletes és újszerű csirkés fogásra vágyunk, a fűszeres csirke ideális lehet.

Hozzávalók:

- 4 csirkecomb
- 2 vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg reszelt füstölt sajt
- 2 evőkanál liszt
- 1-1 teáskanál pirospaprika
- bors, majoránna, só, 3 evőkanál olaj

A fűszerekkel elkevert lisztben megforgatjuk a húst. Kiolajozott tűzálló tálba fektetjük, rátesszük a felszeletelt vörös- és a fokhagymát, majd a sajtot. Fóliával letakarva, középmeleg sütőben sütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.