A mustáros csirkecomb kicsit más, és könnyű

Nevetségesen egyszerű így elkészíteni a csirkét!

Ha a szokásoshoz képest csak egy kicsit szeretnénk eltérően készíteni a csirkecombot, kenjük meg jól mustáros mártással, és a száraz fehérbor se hiányozzon a hűtőből!

2011.11.19 07:29ma.hu

Ha még sosem próbáltuk, élvezzük ki: a csirkecombok finom pecsenyévé alakíthatók egy kis mustáros mártás és megfelelő sütés segítségével.

Fotó: mikes-table.themulligans.org

Hozzávalók:

- 8 csirkecomb
- 2 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 evőkanál mustár
- só

A combok bőrét lehúzzuk, a húst rostjaira merőlegesen bevagdossuk, kissé sózzuk. Az alufóliát egy kanál olajjal bekenjük, egymás mellé fektetjük a combokat, és bekenjük a mustárba kevert hagyma, olaj, fehérbor keverékéből készített mártással.

A fóliát ráhajtjuk a húsra, és sütőben 35-40 percig sütjük. Ez idő alatt a mártást magába szívja és zamatos pecsenye lesz. Párolt zöldségkörettel finom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.