Vendégeknek is nagyon csábító...

A zöldséges pástétom tekerve jó!

Nemcsak zöldséggel készül a zöldséges pástétom - carbonara alap és levelestészta is szükséges hozzá. Lássuk, hogyan áll össze ízletes finomsággá!

2011.11.24 06:29ma.hu - Fotó: ifood.tv - simplygreatmeals.com.au

Ha vendégek jönnek, kiváló sós kínálnivaló, de leves mellé is fogyasztható finomság a leveles tésztával készülő zöldséges pástétom.

Fotó: ifood.tv

Hozzávalók:

- 1 póréhagyma
- 4 sárgarépa
- 250 gr fagyasztott zöldborsó
- 20 gr vaj
- 1 tasak Carbonara szósz alap
- 1 csomag mélyhűtött leveles vajastészta
- 1 csokor snidling

A zöldségeket borsónyira vágjuk és a forró vajon 10 percig pároljuk. Közben előírásszerűen elkészítjük a szószt, belekeverjük a zöldségeket és még egyszer felforraljuk.

A tésztát vastagra nyújtjuk, nagyobb pogácsaszaggatóval kiszúrjuk és megsütjük.

Ha kissé kihűlt, a közepüket óvatosan kiszedjük és megtöltjük a zöldséges szósszal. Melegen tálaljuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.