Kínos: nőfalóval élt együtt az Oscar-díjas sztár

Sandra Bullock csak a kezdet volt: 19 nővel csalta meg menyasszonyát Jesse

Ki ne emlékezne rá: nem indult jól Sandra Bullock számára a 2010-es tavasz. A csinos és sikeres színésznő nem sokkal Oscar-díjának átvétele után jött rá, hogy férje csalja. Jesse James azóta új aráján is túlvan!

2011.11.15 14:29ma.hu

Valóságos sokk érte 2010 tavaszán a gyönyörű Sandra Bullockot, amikor rádöbbent, hogy imádott férje, Jesse James nemhogy egy, de több nővel is csalta hónapokon át.

Ő azon igyekezett, hogy végre megkapja a hőn áhított Oscar-díjat, vágya teljesülésének azonban kevés ideig örülhetett - ekkor robbant a bomba, kiderült a párja hűtlensége.

Sandra nem kötött kompromisszumot: békülésről szó sem lehetett, beadta a válópert. Az Oscar-gálán még galád módon mellette mosolygó Jesse akkor egy Michelle McGee nevű, teletetovált hölgyeménnyel szűrte össze a levet, aki ekkor már régóta a szeretője volt.

Később a hasonló típusú Kat Von D-re váltott - boldognak tűntek együtt, mostanra azonban kiderült, a 42 éves Jesse James Katnél is eddig bírta, pedig a pár már az esküvőt tervezgette.

A People magazin úgy értesült: most Kat Von D hallgatja mindenkitől, hogy "én megmondtam". A 29 éves hölgy Facebook oldalán vallotta be, hogy most tudta meg, Jesse túlvan a 19. nőn, akivel megcsalta őt.

Kat mindent számításba vett, és úgy döntött, kilép a számára "mérgező" párkapcsolatból. Jesse James annak idején elismerte hűtlenségét a Sandra Bullockkal való házasságban, ám véleménye szerint rosszul ítélik őt meg az emberek, mert nem ismerik.

Kat szerint őszinte barát és jó apa, de független személyiség, aki nem tud csak egy nővel lenni. Kat Von D és Jesse James nyárra tervezte az esküvőjét, de szeptemberben menyegző helyett szakítottak.

A Chopper motorokkal foglalkozó James annyit reagált Kat Von D szavaira, hogy állításai nevetségesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.