"Éjszakánként valami nagyon nincs rendben"

Sandra Bullockot szellemek zaklatják

Képtelen egy jóízűt aludni londoni forgatásának kezdete óta Sandra Bullock, mert állítása szerint különös dolgok történnek a lakásában. Úgy véli, szellemek randalíroznak éjszakánként.

Képekben az Év Asszonya, Sandra Bullock képgaléria

2011.06.16 15:34ma.hu

Egy sci-fi thriller forgatására költözött néhány hétre Londonba Sandra Bullock, ám úgy tűnik, a kísértetek nem a kamerák előtt, hanem azokon kívül lendülnek igazán akcióba. A nemrég Az Év Asszonyának választott színésznő ugyanis állítása szerint képtelen aludni abban a számára bérelt lakásban, amit eredetileg egy templomból alakítottak át.

Az épület vallásos múltjával semmi gondja nem lenne, ám meg van győződve róla, hogy éjszakánként szellemek garázdálkodnak azon a helyen, és már a rendezőnek is szólt, hogy intézkedjen, vizsgáltassa át a lakást kísértetek után kutatva.

Bonnie Vent médium szerint nem meglepő, hogy Bullock szokatlan jelenségeket tapasztal, hisz London történelme tele van gyilkosságokkal és súlyos testi sértésekkel, amelyeknek áldozatai akár több száz éven keresztül képtelenek megszabadulni egykori otthonuktól.

Ráadásul a sztárok az érzékeny lelkük miatt amúgy is hamarabb megérzik az efféle paranormális tevékenységeket - tette hozzá Vent.

Sandra Bullock (További képek a galériában)

A médium, aki saját bevallása szerint már szellemek "szószólójaként" is dolgozott, többek közt Michael Jackson és a krokodilvadász Steve Irwin üzenetét is továbbította, maximálisan hisz Bullock állításában, és tanácsokkal is ellátta őt.

Úgy véli, helyesebb lenne kideríteni a szellemek szándékát ahelyett, hogy akarva-akaratlanul megpróbálja elűzni őket onnan. "Meg kell vizsgálnia az ingatlant. Bármi vagy bárki is kísértse, az az épülethez vagy a földhöz kapcsolódik."

Sőt, Vent szerint kérdezni is lehet a szellem(ek)től, mégpedig úgy, hogy Bullock egy magnót helyez a szobájába, kérdéseket tesz fel, de úgy, hogy legalább 5 másodperc teljen el a kérdések között. Aztán amikor visszahallgatja a felvételt, figyelnie kell minden olyan furcsa hangra, aminek elméletileg nem kellene ott lennie.

Ha pedig ez nem vezetne eredményre, Bullocknak egy másik szakértő is a segítségére sietett. Bryan Bonner, a Rocky Mountain Paranormális Kutatóintézet egyik munkatársa először is lebeszélte arról, hogy bármilyen filmessel vagy televíziós személlyel nézesse át a lakást, mert úgy gondolja, az egyetlen dolog, ami ebből következhet, hogy hamarosan forgatókönyv készül az esetéből.

Helyette egy igencsak kézenfekvő megoldást javasol: "Ha valaki meg van győződve róla, hogy a hely, ahol lakik, kísértetektől hemzseg, a legjobb, amit tehet, hogy máshova költözik."
Ki hitte volna...

Még több hír Sandra Bullockról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.