A megasztárnak Sandra Bullock lenne a tökély

Giorgio-nak "bolond lány" és öt gyerek kell

Nincs konkrét nőideálja Giorgio-nak - A megasztáros fiú régen volt szerelmes, de mint mondja, ha rátalál az igazi, akár öt csemetével is bővülhet a család!

2010.12.02 06:29ma.hu - Fotó: tv2.hu

A Megasztár "mackója", Giorgio nagyon kedves, humoros fiú, amellett, hogy tehetséges. Elárulta, konkrét nőideálja nincs, ám ha jobban belegondol: Sandra Bullock például minden téren tökéletes - mosolyog Giorgio.

Szereti, ha van valami feltűnő egy lányon, valami, ami miatt nem szürke. Nem kedveli, ha valaki odaáll a fal mellé és beleolvad, hogy azt hinni, egy bútordarab - fogalmaz a megasztár, aki humoros, pozitív társra vágyik.

Humor nélkül őt sem lehet elviselni. Szeretné, ha jövendőbelije családcentrikus lenne, és 4-5 gyereket is el tud képzelni az igazival! Családszerető, aranyosan bolond nő jöhet számításba - summázza elvárásait Giorgio.

Fotó: tv2.hu

A tehetség nem is tudja már, mikor volt utoljára szerelmes. De nem bánja, mert eddig legalább a versenyre tudott koncentrálni. Persze mostmár változik a helyzet. Mindenesetre ha szembejön a nagy Ő, tárt karokkal várja - mondta el az Epizód magazinnak Giorgio.

Nagy népszerűségnek örvendenek a Megasztár fiú- és lány szereplői egyaránt. Ahogy ez lenni szokott, a tehetségeknek hétről-hétre több rajongója akad, és az idő múlásával a szerelmes levelek, üzenetek sem maradnak el.

A nemrég kiesett, 16 éves Lakatos Yvette például a versenyből távozása után egy lánykéréssel találta szemben magát. Egy rajongója tette fel neki a kérdést ekképpen: "Ha megkérném a kezed, igent mondanál?"

Yvette természetesen egyelőre nem tett ilyet, nem szeretné elkötelezni magát és fiatal is még ehhez.

Másrészt a hírek szerint az Adam's Comedy sztárjával, Tóth Ádámmal melegedett össze. Igéző szemeit egyébként nem kevesen méltatták kiesése után egy fórumon...

Kállay Saunders András ugyancsak szerelmes levelekről, sőt olykor pornográf tartalmú üzenetekről számolt be.

Mint mondta, nem egyszer kapott már olyan levelet, melyben egy hölgy azt részletezte, mit tenne vele az ágyban. Igyekszik minden levélre válaszolni, az ilyenekkel azonban nem tud mit kezdeni - árulta el.

Giorgio leleplezte Szíj Melindát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.