Megműtötték a Megasztár zsűritagját

Mi történt Eszenyi Enikővel?

Szűkszavú közleményben tudatta a Vígszínház, hogy Eszenyi Enikőt pénteken egy korábbi baleset miatt megműtik, és hogy emiatt a decemberi bemutatókban némi változás áll be.

2010.11.26 16:29ma.hu / Napi Ász

Kedves Közönségünk! Eszenyi Enikőt november 26-án, pénteken megműtik, amire egy közelmúltban történt baleset miatt van szükség. Rövid időn belül újra színpadon lesz, de a kényszerpihenő így is okoz némi változást a decemberi műsorban.

Mindössze ennyi olvasható a Vígszínház honlapján, a változással érintett műsorok felsorolásán kívül.

Fotó: tv2


Arról nem tudni, pontosan milyen műtétre van szükség, mennyire súlyos a baj és hogy a színész-rendezőnő mikor tér vissza a deszkákra.

Ugyanakkor viszont a tv2 semmilyen hivatalos tájékoztatást nem közölt, hogy ez a beavatkozás hogyan érinti a Megasztár élő közvetítéseit, amelyben Eszenyi Enikő szintén aktív szereplő.

A zsűri egyetlen női tagjának már eddig is nehéz volt összeegyeztetnie a pénteki élő fordulókat a színházi bemutatókkal, és több mint valószínű, hogy a ma esti adásban is legfeljebb a távolból fog ítélkezni a versenyzők teljesítménye fölött.

Még több friss hír Eszenyi Enikőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.