Nem áll kamera elé, amíg nem elégedett

Kacifántos? - Eszenyi Enikő bárhogyan nem zsűrizik

Mindig magára vonja a figyelmet kifogástalan megjelenésével a Vígszínház igazgatónője, ám ezzel alaposan fel is adja a leckét a stylist-oknak a kulissza információk szerint.

2010.09.08 11:15ma.hu - Fotó: Megasztár - Kiskegyed

Ha külsejéről van szó, kemény dió Eszenyi Enikő a kulisszák mögül kiszivárgott információk szerint - a direktornő meggyőzhetetlen, addig nem lép kamera elé, amíg nem elégedett az eredménnyel. Nemcsak színésznőként dolgozik tehát kérlelhetetlen profizmussal.

A Megasztár stylistjai számára komoly kihívást jelent Eszenyi megjelenése a műsor kezdete óta, noha az élő adások még nem is indultak el. Enikő kemény, határozott nő, tudja mit akar, ezért sincs egyszerű dolga az öltöztetőknek, az igazgatónőnek konkrét elképzelései vannak.

Végül mindig sikerül szerencsére kompromisszumot találni, hogy Eszenyi és a stylistok is elégedettek legyenek. A művésznő egyébként öltözőjébe mindig kap friss gyümölcsöt és ásványvizet. Eszenyi Enikőt egyelőre nem lehetett a témában megszólaltatni - adta hírül a Napi Ász.

További képek a színésznőről! - Fotó: TV2

Tavaly januárban a csinos színésznőt kinevezték a Vígszínház igazgatójának, 2014. január 31-ig, tehát öt éves időszakra bízták meg a vezetői feladatok ellátásával.

Eszenyi Enikő szenvedélyes egyéniség, keményen küzd céljaiért, és rendszerint el is éri azokat. 2001-ben megkapta a Kossuth-díjat, a színház igazgatónőjeként pedig igyekszik maximálisan teljesíteni. Mint korábban elmondta, noha újabb kihívásokkal kell szembenéznie, sok új dolgot tehet a hivatásáért is. Ez pedig csodálatos érzés.

Új célok hajtják, és erőt adnak ahhoz, hogy megújítsa a Vígszínház életét. Természetesen a sok munkának a hátrányai is megvannak, hiszen színésznőként, rendezőként és igazgatóként nem sok ideje marad például a mozgásra, tornára, de mint mondta: egy-egy darabban való szereplés azonban felér egy intenzív edzéssel.

Eszenyi Enikő kifejtette: az egészséges táplálkozásra mindenképp odafigyel. Nem gyakran főz, de ha igen, egyik kedvencét is elkészíti, a zöldséges-algás tésztát.

Hamarosan jön az őrület - mondta Eszenyi Enikő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.