A kilencvenes években nem őt választotta Enikő...

Eszenyi kikosarazta Liptait - mi lesz ebből?

Hatalmas öröm Liptai Claudia számára, hogy ő vezetheti a következő Megasztárt - Az örömbe némi ürömként csak az vegyülhet, hogy közte és a zsűritag Eszenyi Enikő között máig ott a tüske...

2010.08.02 06:50ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Négy éven keresztül egy színházban dolgozott Liptai Claudia, a Megasztár 5 újdonsült műsorvezetője és a zsűriben ülő Eszenyi Enikő - a négy esztendő alatt sem kerültek azonban közel egymáshoz, Liptainak pedig rosszul esett, hogy Enikő rendezőként nem válogatta be West Side Story című darabjába őt.

Ehhez komoly hangterjedelemre lett volna szükség, Claudiának pedig nincs jó énekhangja, így nem kapta meg a szerepet. Ezek után nem kerültek sosem igazán közvetlen kapcsolatba, ha konfliktus nem is volt köztük, de a hangulat hűvös volt - mesélte a Napi Ász informátora.

Most, a Megasztár 5-ben Liptai és Eszenyi egy produkcióba kerül - a reflektorfény megoszlik a "két vörös" között. Talán vibrálni fog közöttük a levegő? Mindketten kemény karakterek.

Liptai Claudia helyzetét nem könnyíti meg, hogy nemcsak a közönségnek, de Eszenyi Enikőnek is meg kell felelnie.Claudia egyelőre nem reagált az érdeklődésre, a Vígszínház igazgatónője pedig külföldi utazására hivatkozva nem szeretett volna válaszolni a kérdésekre - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia az elmúlt héten beszélt őszintén arról, mit is jelent számára, hogy a Megasztár 5 műsorvezetője lehet. A csinos sztár hat hónap után szólalt meg, hiszen nemrég elveszítette szerelemét, Daróczi Dávidot - csak lassan, fokozatosan tért vissza a képernyőre.

Először a Jóban Rosszban forgatásaira, majd a Mokka műsorvezetői székébe. Mint mondta, sírt örömében és ugrált, amikor megtudta: ő kapja a lehetőséget, hogy vezethesse a Megasztárt.

Érzékeny típusnak tartja magát, aki gyakran sír - édesanyjával és a barátnőjével osztotta meg először a jó hírt. Claudia elárulta, hogy még ma is izgul a Mokka adásai előtt, de nagyon szereti az élő műsort, ezért számára fantasztikus kihívás a Megasztár.

Mindig is irigyelte a tehetségkutató műsorvezetőit. Magyarország legnagyobb és legnívósabb tehetségkutatójának tartja a Megasztárt, és az sem elhanyagolható, hogy gyönyörű, egyedi ruhákban tündökölhet a show-ban.

Liptai szerint Till Attila remek műsorvezető, aki állandóan pörög, és nagyon jó vele együtt dolgozni.

Claudia azt is elmondta: együttérez a tehetségkutatóban induló versenyzőkkel, tudja, hogy szükségük van segítő kézre, és az övét bárki megfoghatja. Onnan jönnek, ahonnan ő - tette hozzá a műsorvezető.

Újra nevet Liptai Claudia!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.