"Az én kezemet bárki megfoghatja..."

Liptai Claudia: Nekem hiányzott az életemből egy ilyen ember

Végre megtörte a csendet Liptai Claudia - hat hónap után beszélt megpróbáltatásairól és új feladatairól is, melyek határtalan örömöt jelentenek számára.

2010.07.30 06:30Fotó: Kiskegyed - TV2

Liptai Claudia sírt örömében, amikor megtudta, ő lehet a Megasztár 5 műsorvezetője Tilla mellett - ugrált, és elmondása szerint akkor örült így legutóbb, amikor megkapta Commodore-64 típusú számítógépét - árulta el a Hot! magazinnak.

Mint a csinos műsorvezető elmondta: gyakran sír örömében is, érzékeny ember, kislánya olykor meg is illetődik, hogy miért itatja az egereket. Édesanyjával osztotta meg elsőnek a nagy hírt, és a barátnőjével, akik szintén nagyon boldogok voltak - árulta el a Hot!-nak Liptai Claudia.

A színésznő-műsorvezető, bármily hihetetlen, ma is nagyon izgul a Mokka adásai előtt, de akkor is remegett, amikor a programigazgató irodájába belépett - nagyon vágyott rá, hogy a Megasztár 5-öt vezethesse.

Szereti az élő műsort, hatalmas kihívás, arról nem beszélve, hogy a Megasztár hazánk legnagyobb és legnívósabb tehetségkutató versenye. Korábban irigyelte a Megasztár műsorvezetőit - részletezte Claudia a Hot! magazinban.

Liptai számára a megjelenés is fontos, ebben a műsorban pedig gyönyörű ruhákat viselhetnek a résztvevők. Természetesen ez is érdekli őt. Claudia leszögezte: neki nincsenek azért speciális igényei. Nem kér liliomot az öltözőjébe, nem csak egyfajta ásványvizet iszik - van véleménye, de a hozzáértők tanácsát meghallgatja. A csapattal, mellyel dolgozni fog, szerencsére hasonlóak az elképzeléseik - mondta a Hot!-ban Liptai Claudia.

A műsorvezető szerint Till Attilával nagyon jó együtt dolgozni - közösen szerepeltek a Big Brother-ben, a Mr. és Mrs. produkcióban.

Claudia szerint Tilla elképesztő humorral rendelkezik, és "a fülén vesz levegőt", nehéz vele lépést tartani, még neki is fel kell kötnie a gatyaszárat - vélekedett Liptai a Hot! magazinban, aki hozzátette: lesznek változások, de ő a maga részéről mindent el fog követni, hogy a versenyzők ne izguljanak. Az ő kezét bárki megfoghatja - mondta.

Liptai Claudia a Hot!-ban bevallotta: úgy érzi, a Megasztár versenyzőinek szükségük van segítő kézre, és együttérez velük, hiszen onnan jönnek, ahonnan ő.

Neki nagyon hiányzott az életéből egy olyan ember, aki olykor megfogja a kezét. Édesanyján és barátain kívül senki sem támogatta. Mindenkinek meg kell kapnia a támogatást ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsa. Neki azonban egyszer azt mondta az édesanyja, ne énekeljen, ezért nem is nagyon vette számításba ezt a lehetőséget - vélte a lapban a műsorvezető.

Claudia elárulta: neki az ad erőt, ha valaki megöleli, vagy vállon veregeti, hogy "ezt csináld, ebben jó vagy". Úgy érzi, nem szállt a fejébe a dicsőség, ma is úgy izgul, mint annak idején a Big Brother-nél...Sosem érezte ugyanakkor még azt, hogy "igen, most megcsináltam!", ugyanis maximalista.

Liptai Claudia a Hot! magazinban bevallotta: most teljesen a Megasztárra összpontosít, és emellett persze lányára, Pankára koncentrál. A jelenben próbál élni, nem néz a múltba.

Lelkileg egészen jól van - ha valaki kap egy lehetőséget, az kitölti a gondolatait. Minden erejével azon van, hogy legjobb formáját hozza. Az óvodában szünet van, ezért kislányával vakációzni is elutazott, és barátnője még oda is utána telefonált, hogy megkérdezze: mennyit tornázik...Vera a személyi edzője és a lelki jó barátja is. Keményen fogja, de ő, ha látja a célt, bármit meg tud valósítani - mondta Claudia.

Amíg a műsorvezető a Megasztárban áll helyt, a kis Pankára apukája, Gesztesi Károly és Claudia édesanyja vigyáz majd - árulta el a sztár, aki szerint a kislánya lesz az elsőszámú Megasztár-rajongó. Kétszer látta a show-t eddig élőben, de mindig nagyon hangosan kiabált...

Claudia elmondta, nem tartaná vissza Pankát, ha egyszer jelentkezni akarna egy tehetségkutatóba. A szülő feladata az, hogy támogassa a gyermekét. Ha kukásautót akarna vezetni, arról sem beszélné le - jelentette ki a műsorvezető, aki hozzátette: volt párjával, Gesztesi Károllyal mindig lesz közös jövőjük, mert ő a gyermeke édesapja.

Nem akar gyászban élni Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.