Mélybízbe dobnák Claudiát?

Liptai lesz Tilla párja a Megasztárban?

Csupán pár napja tért vissza a képernyőre a gyászoló műsorvezető, úgy hírlik, nemcsak a Mokkába ülhet vissza, bedobták a mélyvízbe is: ő vezetheti Tilla mellett az ötödik Megasztárt.

2010.06.03 07:30ma.hu

Heteken át folyt a találgatás: ki lesz Tilla műsorvezető párja a tehetségkutató ötödik szériájában. A zártkörű válogatáson Czippán Anett, Rúzsa Magdi, Szekeres Nóra, Horváth Éva és Peller Mariann is részt vett, ám mára biztosnak tűnik, hogy Liptai Claudia a befutó! Egy neve elhallgatását kérő informátor erről tájékoztatta a Napi Ászt, aki szerint akadtak nagyon jó teljesítményt nyújtó jelöltek is.

Claudia régóta összeszokott párost alkot Tillával. Magánéleti problémái miatt kifejezetten szórakoztató műsort nem vezethet, nem lenne hiteles - a Megasztárban nem feltétlenül kell viccelődni, az érzelmek viszont megengedettek.

Egyébként kemény harcra számíthatunk, hiszen a két konkurens csatornán egyszerre indul új tehetségkutató, a nézettség pedig fontos. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy eldőlt volna Tilla műsorvezető párjának személye, a kérdés továbbra is nyitott - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia saját döntése alapján május legvégén tért vissza a képernyőre élő műsorba, visszaült a Mokkába.

Korábban ez lehetetlen lett volna, hiszen a sztár komoly magánéleti gondokkal küzd. Április másodikán elveszítette szerelmét, a volt kormányszóvivőt, Daróczi Dávidot, aki önkezével vetett véget életének.

A teljesen kiborult színésznő-műsorvezető ugyanakkor hetekkel korábban már forgatott a Jóban Rosszban stábjával, hiszen az felvételről megy, így nem követelt tőle akkora összeszedettséget, mint egy élő műsor.

Kollégái szerint profin ellátta feladatát, munka közben szinte nem is lehetett észrevenni, hogy mekkora tragédia érte. Egyesek szerint ugyanakkor többször is türelmetlen volt saját teljesítményével szemben.

A Mokka stúdiójában május 31-én reggel öt órakor már jelen volt, hétkor pedig két mondattal összefoglalta az elmúlt hónapok eseményeit.

Azt mondta: nagyon szomorú két hónap áll mögötte, előtte pedig nehéz hónapok és évek. A sok szeretet azonban, amit családjától, szeretteitől és a nézőktől kapott, segíti őt a túlélésben.

Kisimult arccal jelent meg a képernyőn Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.