Jósnő segítene Kárász Róbert átkán

Liptai Claudia "átka" Kárász Róbertet is eléri?

Nemcsak a Mokkába visszatért Liptai Claudiának van most újabb szüksége lelkierejére. Műsorvezető-társa is nehéz napokat él át, mivel dupla veszteség érte.

2010.05.31 19:30estihirlap.hu/fotó:TV2.hu

Kárász Róbertet és barátnőjét  24 óra leforgása alatt két csapás is sújtotta a minap: előbb meghalt imádott kutyájuk, majd nem sokkal később ellopták a tévés autóját.

- Bizsu nagyon a szívemhez nőtt. Menhelyről fogadta örökbe Róza
13 és fél évvel ezelőtt,de hónapok óta közösen neveltük a kutyust. Bár idős volt már, mégis váratlanul ért minket a halála. Az állatorvos szerint szívinfarktust kapott
- mesélte az Esti Hírlapnak szomorúan a TV2 híressége, felidézve az angol szetter és sima szőrű foxi keverék kutyus emlékét.

- Másnap reggel alig kétórányi alvás után, amikor megláttam, hogy eltűnt az autóm, úgy éreztem magam, mintha egy rémálom részese lennék... Van esély arra, hogy megtalálják a kocsit, mivel szerencsére használható képeket rögzített az utcában lévő ipari kamera.

De hát még ha elő is kerül az autó, a kutyus miatt akkor is vigasztalhatatlan maradok
- mondta Kárász Róbert, akinek veszteségeit az Esti Hírlap jósnője szerint átok okozta.

- Április 20-án a Mokka adásának vendége voltam, és biztosan állíthatom, hogy akkor még nem volt átok az aznapi műsort vezető Kárász Róberten. Ő erre külön is rákérdezett - emlékeztet Gazsi Gizella, aki szerint az azóta eltelt néhány hét alatt történt valami a sztár életében, ami miatt átkot szórt rá valaki.

Sőt, a jósnő állítja: a szerencsétlen események mindaddig kísérni fogják a tévés életét, amíg meg nem szabadul az átoktól.

- Ha eljön hozzám, egy speciális szertartás segítségével megszabadítom ettől az ártó energiától, teljesen ingyenesen. Több híresség bal csuklójára kötöttem már az átoklevételhez hozzátartozó szerencsehozó, piros fonalat.

Aki ilyet visel, attól bátran kérdezzen rá a tapasztalatokra - ajánlotta fel segítségét az estihirlap.hu jósnője Kárász Róbertnek. Megkérdeztük a Mokka műsorvezetőjét, vajon kíván-e élni ezzel a lehetőséggel?

- Nem mondom azt, hogy teljesen szkeptikus vagyok ezzel a témával kapcsolatban, hiszen gyakran borsódzik a hátam, ha bizonyos sorozatos, rossz történésekről hallok. A velem történtek után azonban próbálok optimistán tekinteni a jövőbe, és azt mondom: ennyi rossz után már csak jó jöhet! - bizakodik a családjától nemrég különköltözött híresség.

- De megköszönve a jósnő ajánlatát inkább azt mondom, hogy ha a továbbiakban sem szűnnek meg a bajok körülöttem, akkor elgondolkodom: vajon mi az, amit nem jól csinálok, mi az, amin változtatnom kell! Átokban ugyanis nem annyira, sokkal inkább az élet próbatételeiben hiszek - nyilatkozta az Esti Hírlapnak Kárász Róbert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.