Daróczi apja Batizt is beperelné!

Choli bácsi: Liptai Claudiát levegőnek tekintem!

Jogi lépéseket fontolgat az elhunyt Daróczi Dávid édesapja fia barátja, Batiz András ellen, kedvese, Liptai Claudia pedig számára már nem létezik. Choli bácsi ugyanakkor nagyon szeretné megkapni a volt kormányszóvivő laptopját és az állítólagos búcsúlevelet.

2010.05.21 08:40ma.hu

Szeretné végre tudni Choli Daróczi József, mennyi adósságot halmozott fel a fia halála előtt, hiszen egyelőre nem volt meg a hagyatéki tárgyalás, addig pedig neki semmit nem mondanak. Sem a bank, sem a munkatársai, sem a szeretői - fogalmazott Choli bácsi, aki jogi lépéseket fontolgat többek között Batiz András ellen is.

Szeretné azt is tudni, mi köze van néhai gyermeke szerelmének Daróczi Dávid halálához, de leszögezte: Liptai Claudia számára már nem létezik. Nem vár tőle semmit, legfeljebb azt, hogy adja vissza a fiát, de ez ugyebár képtelenség.

Choli bácsi sérelmezi, hogy még fia búcsúlevelét sem olvashatta el, ami állítólag azon a laptopon van, melyet Batiz András saját tulajdonának vallott és elvitt a helyszíni szemle után. Másrészt, ki tudja, mi minden tárolódik a memóriában, az édesapa ennek is utána szeretne nézni, mert legalább valamiféle magyarázatot tudna adni önmagának fia halálával kapcsolatban - adta hírül a Napi Ász.

Május közepén lezárult az egykori kormányszóvivő halálának körülményeit vizsgáló rendőrségi eljárás. Eszerint egyértelmű, mi történt Daróczi Dáviddal: öngyilkosságot követett el.

Édesapja, Choli Daróczi József azonban már előre jelezte, ő nem fogja elfogadni a vizsgálat eredményét. Amint lezárul a közigazgatási eljárás, feljelentést fog tenni. Ezzel lehetősége lesz betekinteni a tanúvallomásokba, Liptai Claudiáéba is.

Daróczi Dávid édesapja szerint sok olyan momentum van, ami arra mutat, hogy fia nem lehetett öngyilkos. Az ellentmondó tanúvallomások, a buli, ami a fia halála előtt a lakásban zajlott.

Mint elmondta, ha kiderül, hogy a gyermekét megölték, és ő megtudja, ki tette, ő azt az embert megöli. Az sem érdekli, ha börtönben kell meghalnia.

Az elhunyt Daróczi Dávid barátai közül ugyanakkor többen úgy vélik, hogy édesapjának nem volt napi kapcsolata a volt kormányszóvivővel, ezért ő valójában nem is tudhatja, mi zajlott le Dávidban.

Hébe-hóba beszéltek, és Daróczi a karácsonyt sem a családjával, hanem Batiz Andrásékkal töltötte. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az apa nem tud magyarázatot találni a fia tettére.

Halála előtt még üzent Daróczi Dávid!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.