Liptai szeretné magáénak tudni

"Mi van benne?" - Choli bácsi kaphatja meg Daróczi Dávid mobilját

Az elhunyt egykori kormányszóvivő édesapja sérelmezi, hogy Liptai Claudia szeretné megkapni Daróczi Dávid mobiltelefonját, melyet a rendőrség lefoglalt. A szakértő szerint ha az elhunyt végrendeletében nem hagy semmit a párjára, akkor mindene az örökösökre száll - így a telefon is.

2010.05.07 07:35ma.hu

Nem érti a gyászoló édesapa, miért olyan fontos Liptai Claudia számára Daróczi Dávid mobiltelefonja, hogy azt a rendőrségtől szeretné visszakapni. Choli Daróczi Józsefben kételyek merültek fel fia és a műsorvezető kapcsolatát illetően. Úgy érzi, ha Liptai igazán szerette volna a fiát, most nem azzal foglalkozna, mi az övé és mi nem. Felteszi a kérdést, mi lehet abban a telefonban.

Dr. Mile Tamás ügyvéd elmondta, Daróczi Dávid mobiltelefonja Choli bácsihoz kerül majd, hacsak nem végrendelkezett másként az egykori kormányszóvivő. Ha végrendeletben nem hagyott semmit Claudiára, a hagyatéki tárgyalás során minden ingó és ingatlan dolgot az örökösök kapnak, de ők felelősek Dávid esetleges tartozásaiért is - adta hírül a Napi Ász.

Daróczi Dávid édesapja a minap nyílt levelet intézett a vörös hajú műsorvezetőhöz, az egyik hetilapon keresztül, mert úgy véli máig hiába keres választ a kérdéseire.

Ezeket már akkor fel akarta tenni Claudiának, amikor a sztár és a volt kormányszóvivő barátja a haláleset utáni napon a Daróczi család csepeli házába látogatott.

Akkor azonban Dávid barátja válaszolgatott minden kérdésre, melyeket a gyászoló apa Liptaihoz intézett, és ezen össze is szólalkoztak.

Choli bácsi számára fontos, hogy a család tudjon bizonyos dolgokról, melyeket főként Claudia tudhat, hiszen ő volt Daróczi párja és állítólagos jegyese - mondta az édesapa.

Szeretné tőle megkérdezni, mikor beszélt utoljára Dáviddal, és mikor látta őt utoljára. Miért vesztek össze, és ezt miért titkolta el a család előtt? Honnan ismeri Hubertet? Az ominózus éjszakán ki hívott kit, és mit mondott? Miért nem értesítették a családot?

Choli bácsi kérte Liptai telefonszámát ismerősöktől, de nem adták neki oda. Talán ő nem akarta, hogy odaadják? Valamint azt is meg szeretné kérdezni Choli Daróczi József, hogy Claudia tudott-e valami olyat a fiáról, amit a családnak is tudnia kéne.

A csinos színésznő- és műsorvezető egyébként nemrég újra munkába állt. A Jóban Rosszban sorozat forgatásának menetét nem kellett kiesése miatt megbolygatni.

Valószínűleg munkaterápiával igyekszik túllenni fájdalmán. Kollégái szerint profi színésznőként dolgozik - ha valaki nem tudja, talán észre sem veszi rajta munka közben, mekkora tragádia érte.

Eltűntek a nyomok Daróczi lakásából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.