Éppen ma lenne 38 éves...

Daróczi Dávid hat évig feleségeként szerette Csillát

Van valaki, aki még egyszer sem szólalt meg és mondta el, milyen fájdalom elveszíteni valakit, akivel éveket töltött együtt - Daróczi Dávid korábbi kedvese, akit hat évig nejeként szeretett a volt kormányszóvivő.

2010.04.29 07:45ma.hu

A temetésen is szolidan meghúzta magát az a nő, akit a Daróczi család annak idején valóban családtagként kezelt, és kezeli a mai napig is. Csilla hat évet töltött a volt kormányszóvivő oldalán, Daróczi Dávid még akkor is vele élt, amikor a miniszterelnök munkatársa lett. Nem esküdtek meg, de házastársként éltek, és ezt elfogadta a család is.

A volt kormányszóvivő együtt lakott a nála pár évvel idősebb hölggyel. Daróczi később, szóvivővé kinevezése után azt nyilatkozta, hogy korábban is sokat dolgozott, de a szóvivőség 24 órás feladat. Egy vasárnap elmentek ebédelni, amikor történt valami, amit kommentálnia kellett. Másfél óra telt el, mire hozzáfogtak az ebédhez - akkor látta a párja szemében, milyen magányos lett mellette.

A Hot! magazinnak nyilatkozó rokon szerint Csilla a feltűnéstől mentes, és rendkívül okos Daróczit ismerte. Olyan hátteret adott neki, amilyen sem előtte, sem utána nem volt, de a volt kormányszóvivő elismerésre, karrierre is vágyott. Nagyon szerette a lányt, de valószínűleg erre csak akkor döbbent rá, mikor már késő volt. Soha mással nem látta Dávidot olyan nyugodtnak - mondta el Daróczi Dávid rokona a Hot! magazinban.

A volt kormányszóvivő élete utolsó időszakában a színésznő-műsorvezető Liptai Claudia párja volt - Decemberben derült fény a szerelemre, amikor egy melegbárban csókolózáson kapták a párt.

A csinos sztár március elején hivatalosan is elvált a férjétől, Gesztesi Károlytól - kettejük kapcsolatának válsága ekkor már hónapok óta téma volt a sajtóban.

Claudia, aki új életet szeretett volna kezdeni, nem gondolhatta, hogy a boldogság nem tart soká. Pedig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Gesztesivel közös kislányával, Pankával lakott, és Daróczi Dávid gyakori vendég volt náluk.

A gyermek is kedvelte pótpapáját, sokszor lehetett látni a kis családot szabadtéri gyermekprogramokon.

A volt kormányszóvivő is nagyon pozitívan nyilatkozott szerelméről, aki számára nem a díva, hanem Panka édesanyja, aki ugyanúgy megkérdi, fáradt-e, éhes-e, amikor hazaér.

Persze, mint fogalmazott, "jó csaj"-nak tartja a párját, de mellette egészen kivételes embernek is. Az fogta meg benne, hogy eszméletlenül jó ember - fogalmazott Daróczi Dávid márciusban.

Hogy mi történhetett pontosan kettejükkel, azt egyelőre homály fedi, ám tanúk egybehangzó állítása szerint a volt kormányszóvivő és Liptai Claudia az utolsó héten már nem is volt együtt - a harmonikus kapcsolat csak kívülről tűnt annak.

Nem beszél Daróczi állítólagos megzsarolásáról a rendőrség

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.