Liptai Claudia jövő héten már dolgozik?

Daróczi halála - képtelenség berúgni a kérdéses kaput?

A minap exkluzív interjúban beszélt az egyik tévéműsorban a volt kormányszóvovő holttestét felfedező barát - Vannak, akik szerint magyarázatában akadnak furcsa dolgok. Daróczi Dávid édesapja a rokonok miatt elhallgatott, Liptai Claudia pedig a hírek szerint visszatérne a képernyőre.

2010.04.27 07:30

Daróczi Dávid barátja a napokban a Fókusz Plusznak nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban. Akadnak azonban, akik úgy vélik, az elmondottakban vannak érthetetlen dolgok.

Ő ugyanis azt mondta, a társasház kapujának berúgásával jutott be a házba, nem csengetett be senkihez, ráadásul már este 11 óra volt. Úgy fogalmazott: hogy a kaput berúgni nehéz-e vagy sem, azt nem tudja, de ilyen helyzetekben más energiák mozgatják az embert.

A kapun később a rendőröknek sem sikerült bejutniuk, sőt éjjel egytől egy csapat újságíró és fotós próbálkozott ezzel, de hiába. A kapu sérülésmentes maradt, és nem nyílt. A kulcsfigura interjúja után a Napi Ász egyik munkatársa is megpróbálkozott berúgni az ajtót: a kapu jól tart, a tok annyira nem, egy erőteljes roham kidöntheti, de annak látható nyoma maradna.

Choli Daróczi József, a volt kormányszóvivő gyászoló édesapja eközben elzárta magát a külvilágtól. Egy neve elhallgatását kérő rokon a Napi Ásznak azt mondta, ők kérték meg, hogy ne nyilatkozzon többé a fia tragédiájáról.

Számukra még mindig felfoghatatlan, ami történt, megrázkódtatás Daróczi Dávid halála nekik is, hát még az édesapjának - fogalmazott a rokon, aki szerint Choli bácsi csak magának tesz rosszat, ha újra és újra beszél a dologról.

Semmi nincs szükség arra sem, hogy az emberek erről tárgyaljanak. Nem nézték jó szemmel, hogy elfogadta a meghívást Hajdú Péter műsorába - fejtette ki a rokon a Napi Ászban.

A hozzátartozó elárulta: nem biztos benne, de úgy tudja: léteznek a lapokban emlegetett sms- és mms-üzenetek.

Azt nem tartják valószínűnek ugyanakkor, hogy Daróczi bárkinek is küldött volna üzeneteket a halálát megelőzően. A telefonja még a rendőrségnél van, bíznak abban, hogy több derül ki a nyomozás végetértével - mondta Daróczi Dávid rokona a Napi Ásznak.

A lap egyébként úgy tudja, hogy Liptai Claudia, a volt kormányszóvivő szerelme a tragédiát követően lassan talpra állhat. A TV2-ből származó információk szerint kevesebb mint egy hét múlva jövő hétfőn már vissza szeretne térni a képernyőre Liptai - újra ő ülne a Mokkában.

A Napi Ász informátora szerint senki sem számított a gyors visszatérésére, a csatorna is adott neki időt, hogy feldolgozza a történteket. De úgy tűnik, a nehezén már túlvan. A május 3-i visszatérés persze még változhat, hiszen Claudia pszichés állapota még mindig labilis.

Nem szedte a gyógyszereit Daróczi Dávid?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.