Choli bácsi szerint sok az álbarát

Daróczi édesapja: Azt a kaput mi sem bírtuk berúgni...

Egy hete nem szólalt meg nyilvánosan az elhunyt kormányszóvivő édesapja - Choli Daróczi József azonban nem tűnt el, igyekszik folytatni az életét, ahogy lehet. A fia halála ügyében való nyomozáshoz viszont ragaszkodik.

2010.04.28 09:30ma.hu

Próbálja tovább élni életét Choli Daróczi József a fia halála után - Nem tűnt el, visszatért tanítani, és igyekszik magát elfoglalni. Elmondta, hogy hamarosan sor kerül a hagyatéki tárgyalásra, a közigazgatási eljárást utána zárhatják le.

Ezt követően indulhat meg egy esetleges nyomozás, amihez ő ragaszkodik, mert úgy véli, Daróczi Dávid halálával kapcsolatban több kérdés is nyitott maradt. Choli bácsi elárulta, ők a családtagokkal is megpróbálták például betörni az Andrássy úti ház kapuját, ahol a fia holttestére rátaláló barát állítólag bement, de nem sikerült nekik. Daróczi édesapja szerint a történet ezen része kérdéseket vet fel a fiatalember állításaiban.

Choli Daróczi József felháborítónak tartja, hogy olyan állítólagos barátok is felbukkantak az utóbbi időben, akik csak annak mondják magukat, feltűnési viszketegségtől hajtva. Nincs valóságalapja annak, amit mondanak, és szavaiknak nincs értelme.

Terry Black-re is gondol, akit ő a virrasztáson látott először, és nem hiszi, hogy a férfi és Daróczi Dávid barátok lettek volna. Az előadóművész állítja, hogy a dédapja Daróczi-lányt vett el, de ő ebben nem hisz. Rokonaik Erdélyből származnak, ezért a frigy, ha Terry rokonai nem onnan valók, eleve kizárt. Ő maga is 9 évesen tanult meg magyarul - közölte az édesapa a Napi Ászban.

A napokban olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint Choli bácsit a családtagok kérték meg, ne nyilatkozzon többé a fia halála ügyében. Egy neve elhallgatását kérő rokon az egyik lapnak azt mondta, számukra még mindig felfoghatatlan, ami Daróczi Dáviddal történt, megrázkódtatás nekik is, hát még milyen a volt kormányszóvivő édesapjának.

A rokonok úgy gondolják, Choli bácsi magának tesz rosszat, ha újra és újra beszél a dologról, és úgy vélik, arra sincs szükség, hogy az emberek a témát tárgyalják mindenfelé.

A rokon bevallotta, nem nézték jó szemmel, hogy Daróczi Dávid édesapja elfogadta Hajdú Péter meghívását a műsorába, és ott fejtette ki véleményét arról, hogy szerinte a fiát megölték.

Choli Daróczi József a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, szerinte számtalan dolog jelzi és utal arra, hogy nem önkezével vetett véget életének a gyermeke. A gyilkosság hátterében azok a gazdasági vállalkozások és körök állnak, akik a fia körül voltak.

Hozzátette: véleményét jegyzőkönyvbe is mondta. Látta a fotókat a helyszínről, melyen gyilkosságra utaló nyomokat talált. A fia ruháján pedig vérnyomok vannak - ha mindezt a rendőrség nem vizsgálja, maga fog feljelentést tenni az ügyben.

Choli bácsi azt sem rejtette véka alá, hogy szerinte veszélyben van a családja és fia szerelme, Liptai Claudia is.

Hajdú Péter kérésére egy lapra felírta annak az illetőnek a nevét, aki szerinte felelős a fia haláláért. A nevet ki is mondta, de ezt csak a felvételen ülők hallották, mert az adásból kivágták ezt a részt.

Lui Padre megjósolta Liptai és Daróczi sorsát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.